Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Foodlovers
facebook twitter youtube

Bij de School voor Italiaanse Gastronomie leert u Italiaans koken van specialisten. Deze specialisten zijn expert op hun vakgebied, bevoegd als docent en in Italië gecertificeerd. Alle trainers zijn gediplomeerd in de Italiaanse keuken:
Fundamentals of Italian Gastronomy.

 Docenten Academia barilla

Van links naar rechts:

Peter Heijmen

Een docent die de globalisering en de effecten daarvan op ons eetgedrag goed weet te vertalen naar innovatieve gerechten. Ondernemen en innoveren zit in zijn bloed! Peter is als docent verbonden aan de contractactiviteiten van Rijn IJssel Training & Opleiding en Vakschool Wageningen. Hij verzorgt trainingen en workshops voor diverse doelgroepen.

 

Jos van der Horst

Jos is als docent verbonden aan de School voor Italiaanse Gastronomie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Hij is als geen ander op de hoogte van Food & Beverage, menu-engineering en heeft een enorme productkennis. Jos heeft zeer ruime praktijkervaring in de tophoreca, nationaal en internationaal.

 

Ingmar van Bostelen

Ingmar is op wetenschappelijk niveau onderlegd als het gaat om voeding. Hij deelt deze kennis onder andere met studenten van de Wageningen UR en verzorgt daar colleges science in cooking. Ingmar is docent bij Rijn IJssel Vakschool Wageningen en programmaleider voor de topklas van Vakschool Wageningen niveau 4 gespecialiseerd kok.