Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Foodlovers
facebook twitter youtube

Workshops


< vorige  [ 1 ]  2  volgende > 

Masterclass/proeverij
Masterclass/proeverij in olijfolie, aceto balsamico, prosciutto, parmigiano In deze masterclass leert u de authentieke producten uit Italië te he...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop Brood, pizza en foccacia
Tijdens deze workshop wordt er naast het bakken van de echte pizza stilgestaan bij de diverse soorten Foccacia (gevuld en ongevuld), Grisini (broods...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop Vlees en vis
Tijdens deze kookworkshop ontdekt u op een avond de geheimen van de Italiaanse keuken als het gaat om vlees en visbereidingen. De Italiaanse keuken...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop Antipasti
Rode puntpaprika gevuld met kabeljauw, flan van aubergines, caponata salade, sardientjes met venkel en sinaasappel zijn allen voorbeelden van Antipast...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Truffel clinic
"Anyone who does not declaire himself ready to leave Paradise or Hell for such a treat, is not worthly to be borns again." Maurice Goudeket, 'Close to...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop Italiaanse patisserie en desserts
Speciaal voor de liefhebbers van Italiaanse desserts heeft Academia Barilla een heerlijke avond voor u in petto. U gaat zelf aan de slag met typisch I...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop basisvaardigheden pasta, pizza en risotto
Voor iedere foodlover en hobbykok die het leuk vindt om met authentieke Italiaanse producten heerlijke pastagerechten te maken. In de workshop wordt n...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop Italiaanse gerechten met vlees
De Italiaanse keuken is gebaseerd op verkrijgbaarheid van producten uit de eigen regio, kwaliteit en de prijs. Qua vlees is naast rund (de bekende Oss...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Kookworkshop Pasta en risotto
Tijdens deze workshop til je jouw kookkunsten naar een hoger niveau. Je leert pasta en risotto in de puurste vorm te bereiden, zoals de Italianen he...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data
Workshop Authentiek regionaal Italiaans brood
Bent u een liefhebber van uw eigen gebakken brood? Meld u dan aan voor de workshop 'Authentiek en regionaal Italiaans brood' en verras uw familie en v...
nog geen cursusdatum bekend
> Meer informatie en data