Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Professionals
facebook twitter youtube

Specialisatie in de Italiaanse keuken 

Van foccacia tot antipasti, van vis tot gnocchi


Ben je kok en wil je je graag specialiseren in de Italiaanse gastronomie? Met de opleiding Fundamentals of Italian Gastronomy (FIG) specialiseer je jezelf in de authentieke Italiaanse keuken. De bevlogen, zeer professionele docenten zijn in Italië getraind en gecertificeerd en doceren originele Italiaanse recepten en ingrediënten.


De best denkbare opleiding in de authentieke Italiaanse keuken voor koks!

 

Instroomeisen

Voor deelname aan de FIG-opleiding dient u (aantoonbaar) als zelfstandig werkend kok werkzaam te zijn in de horeca of een ruime werkervaring te hebben in de professionele gastronomie.

De lessen worden verzorgd op mbo-niveau 4.