Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Recepten


< vorige  [ 1 ]  2  3  4  5  6  7  volgende > 

Acqua pazza
Deze vissoep uit Toscane vormt een prima voorgerecht.
Anguilla marinata
Gemarineerde paling
Dit gerecht uit de regio Emilia Romagna is een van de belangrijkste palinggerechten uit de Adriatische omgeving.
Braciole ubriache
Dronken karbonades
Een traditioneel Toscaans gerecht, de smaak van de karbonades wordt versterkt door de aroma's van Chianti en venkelzaad.
Braciolette di pesce spada
Steak van zwaardvis
Dit heerlijke Siciliaanse recept laat de malsheid en delicate smaak van het vlees van de koning van de zee, de zwaardvis, goed tot zijn recht komen.
Bruschetta
Bruschetta
Ooit een armeluisgerecht, tegenwoordig een van de meest geliefde Italiaanse voorgerechten. Er zijn talrijke versies van in omloop. Dit is de eenvoudigste, alleen met knoflook en olijfolie op smaak gebracht.
Bucatini all' amatriciana
Bucatini met amatricianasaus
Dit gerecht is een voorbeeld van de regionale keuken van Lazio en neemt een belangrijke plaats in binnen de Italiaanse gastronomie.
Cacciucco alla livornese
Vissoep zoals in Livorno
Het woord ‘cacciucco’ stamt uit het Arabisch en betekent ‘klein’, wat verwijst naar de kleine stukje vis in deze vissoep.
Caponata con sgombri
Caponata met makreel
Mediterrane smaken: een heerlijk en gezond zomers gerecht.
Caponata di verdure
Caponata van groenten
Zoetzuur voorgerecht, ook als bijgerecht bij een eenvoudig hoofdgerecht te gebruiken.
Caprese con verdure saltate al timo
Caprese van gesauteerde groenten en tijm
Een gerecht uit de klassieke Napolitaanse keuken.

< vorige  [ 1 ]  2  3  4  5  6  7  volgende >