Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Abruzzo in tavola

Abruzzen ligt ten zuiden van Marche aan de Adriatische kust van Italië en heeft als hoofdstad L'Aquila. De ingetogen regionale gerechten zijn gebaseerd op pasta, lamsvlees en vis en lokale specialiteiten, zoals saffraan en rode knoflook.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Linguine con frutti di mare
Linguine met zeevruchten
Ingrediënten 50 ml extra vergine olijfolie 1 knoflookteen Spaanse peper 1 eetlepel gehakte peterselie 30 g tomatenpuree, met wat water verdund...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand