Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Puglia in tavola

Apulië, de hiel van de Italiaanse laars, heeft kilometers en kilometers kustlijn. Vis en zeevruchten vergezellen het brood en de pasta. De havenstad Bari is de hoofdstad van Apulië.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Focaccia alle cipolle
Focaccia met uien
Ingrediënten voor 4 personen Voor het deeg 1kg bloem30 g gist15 g suiker100 ml extra vergine olijfolie500 ml water30 g zout Voor de vulling 250 g...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand