Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Sardegna in tavola

Het kristalheldere water van de Middellandse Zee omringt het bergachtige eiland Sardinië met haar hoofdstad Cagliari. De keuken van het ruige binnenland contrasteert sterk met de gerechten met schaal-en schelpdieren van de kuststreek.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Zuchine in agrodolce
Zoetzure courgettes
Ingrediënten voor 4 personen 60 g suiker60 ml wijnazijn1 kg kleine courgettesolie om te bakkenzout Bereiding Voorbereidingstijd: 15 minuten + b...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand