Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Umbria in tavola

De glooiende heuvels van Umbrië zijn bedekt met olijfbomen en kudden schapen. De lokale olijfolie en schapenmelkkazen worden geserveerd met de beroemde linzen en prosciutto di Norcia uit regio. Perugia is de hoofdstad met een rijke historie die teruggaat tot 300 jaar voor onze jaartelling.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand