Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Veneto in tavola

Veneto is een groot gebied in het noordoosten van Italië dat loopt van de Dolomieten tot aan de Venetiaanse lagune in het oosten. Vis, kaas, rijst en polenta vormen de belangrijkste ingrediënten in de streek. De hoofdstad Venetië ligt op een groep eilanden in een lagune en werd in de tijd van het Romeinse Rijk al Venetia genoemd.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Risotto di scampi agli asparagi
Risotto met scampi en asperges
Ingrediënten voor 8 personen 600 g rijst400 g witte asperges200 g scampi (Noorse kreeft)100 g peterselie, fijngehakt50 g ui1 teentje knoflook, fi...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand