Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Calabria in tavola

Op het puntje van de Italiaanse laars, gedijen de vindingrijke inwoners van Calabrië op brood, varkensvlees, zeevruchten en... zoethout. De hoofdstad van deze regio is Catanzaro.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Fichi al cioccolato
Vijgen in chocoladejasje
Ingrediënten voor 4 personen 150 g amandelen, fijngehakt800 g gedroogde vijgen2 kruidnagels, fijngemalen 70 g gekonfijte citroenschil100 g pure c...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand