Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Friuli Venezia Giulia in tavola

Het gevarieerde landschap en de sterke Oostenrijkse en Centraal-Europese invloeden zijn duidelijk terug te vinden in de regionale keuken. Deze is sterk gebaseerd op polenta, soepen en salumi. De regio Friuli-Venezia Giulia heeft de hoofdstad Triëst.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Medaglioni di formaggio con punte di asparagi e uova di quaglia
Kaasmedaillons met aspergepunten en kwarteleitjes
Ingrediënten voor 4 personen 500 g Montasio (of belegen boeren Goudse van 5-6 maanden oud)60 g boter4 cl extra vergine olijfolie200 g aspergepunt...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand