Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Lazio in tavola

De regio Lazio met Rome als hoofdstad is gelegen in Midden-Italië. Deze regio is altijd een zetel van culturele uitwisseling geweest, met name tijdens de bloei van het Romeinse Rijk. Eenvoudige pastasauzen, geroosterd vlees en varkensvleesproducten domineren de tafel.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Bucatini all' amatriciana
Bucatini met amatricianasaus
Ingrediënten voor 4 personen 200 g buikspek, gerookt60 ml extra vergine olijfolie4 rijpe tomaten2 knoflooktenen, gehakt1 verse Spaanse peper (of...
> Meer informatie
Saltimbocca alla romana
Romeinse saltimbocca
Ingrediënten voor 4 personen 8 kalfsoesters8 plakjes parrnaham10 g salie, gewassen en gedroogd60 g bloem50 g boter100 ml droge witte wijnzout en...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand