Deze website maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Klik op "OK" om cookies te accepteren, of op "Weigeren" om de cookies te weigeren.
Home   |   Contact   |   Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Rijn IJssel in samenwerking met Academia Barilla
Recepten
facebook twitter youtube

Iedere regio in Italië heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de landkaart kunt u klikken op de regio waarover u meer wilt weten en dan ziet u wat meer informatie.


Liguria in tavola

Ligurië ligt aan de noordwestelijke kust van Italië. Steile heuvels bedekt met geurige kruiden en kleurrijke groenten leiden naar de met vis gevulde wateren. De havenstad Genua is de hoofdstad van deze regio.

Italia
Abruzzo Basilicata Calabria Campania Emilia Romagna Friuli Venezia Giulia Lazio Le Marche Liguria Lombardia Molise Piemonte Puglia Sardegna Sicilia Trentino-Alto Adige Toscana Umbria Valle d'Aosta Veneto

Recepten uit deze regio

Focaccia ligure alle erbe aromatiche
Ligurische focaccia met aromatische kruiden
Ingrediënten voor 4 personen 1kg bloem30 g verse gist450 ml water7 g salie, fijngehakt7 g rozemarijn, fijngehakt4 g tijm, fijngehakt1,5 dl extra...
> Meer informatie
Maltagliati al sugo di carciofi
Pasta met artisjoksaus
Ingrediënten voor 4 personen 300 g bloem2 eieren 2 artisjokkenteentje knoflook1 bosje peterselie5 dl bouillonParmigiano Reggiano, geraspt Berei...
> Meer informatie
Trenette al pesto
Trenette met pesto
Ingrediënten voor 4 personen 1 knoflookteen30 g basilicum15 g pijnboompitten60 g geraspte Parmezaanse kaas40 g geraspte gerijpte pecorinokaas20 m...
> Meer informatie

Recept van de maand

Op dit moment geen recept van de maand